Uitnodiging Bolletje – Pijltje rit + Presentatie

Bolletje – Pijltje rit langs de Linge

Presentatie Touareg Trail 2014 Brussel – Benin in 2CV

Kom en ontdek het prachtige landschap van de Betuwe! Het idyllische riviertje de Linge kronkelt zich door het uitgestrekte landschap van fruitbomen afgewisseld met grasland, waterpartijen en kleine boerendorpen. We rijden een gedeelte van de dag over dijkjes en hebben daardoor regelmatig mooie uitzichten over het water.

Behalve het navigeren middels het bolletje – pijltje systeem wordt u onderweg geacht foto’s te herkennen en deze in de juiste volgorde op uw formulier in te vullen. Een leuke extra uitdaging.

Onderweg kunt u op eigen gelegenheid de lunch gebruiken. Er zijn voldoende gezellige terrassen te vinden langs de route of u mag natuurlijk ook zelfgesmeerde boterhammen meenemen. U heeft ruim de tijd om de route van circa 70 km in uw eigen tempo af te leggen. Daarmee voorkomen we “treintje” rijden en kan de navigator ook eens om zich heen kijken. We hebben twee vrijwillige stops ingepland die een bezoek meer dan waard zijn. Laat u verrassen.

Bij terugkomst zal Robert Jan Swinkels aan de hand van een film vertellen over de avonturen die hij samen met zijn neef beleeft heeft tijdens de Touareg Trail 2014. In hun knaloranje Eend hebben ze ruim 10.000 km van Brussel naar Benin gereden. Een waanzinnig avontuur.

Datum voor in de agenda: Zaterdag 15 Augustus 2015

Aanvang: 11.00 uur, huiswaarts circa 16.30 uur

Start en finish: Le Patron, Weverstraat 17a, 4061 AP te Ophemert

Kosten: 15.00 euro per equipe

Max. 20 equipes.

ALLE AUTO’S WELKOM!!

Geef U tijdig op: rally@lepatron.nl

lepatron