Uitnodiging Bolletje -Pijltje rit + presentatie – HERKANSING

20699183786_3a2fd1f29d_k

Bolletje – Pijltje rit langs de Linge en Waal

Presentatie Touareg Trail 2014 Brussel – Benin in 2CV

Kom en ontdek het prachtige landschap van de Betuwe! Het idyllische riviertje de Linge kronkelt zich door het uitgestrekte landschap van fruitbomen afgewisseld met grasland, waterpartijen en kleine boerendorpen. Bovendien hebben we een mooi stuk dijk langs de Waal in de route opgenomen voor de zo karakteristieke Hollandse uitzichten. De herfstkleuren maken deze route tot een prima dagje uit.

Behalve het navigeren middels het bolletje – pijltje systeem wordt u onderweg geacht foto’s te herkennen en deze in de juiste volgorde op uw formulier in te vullen. Een leuke extra uitdaging.

Om de inwendige mens te versterken krijgt u bij vertrek een lunchpakket mee. Er zijn overigens voldoende gezellige terrassen te vinden langs de route voor een bakje koffie of wat extra lekkers. U heeft ruim de tijd om de route van circa 75 km in uw eigen tempo af te leggen. Daarmee voorkomen we “treintje” rijden en kan de navigator ook eens om zich heen kijken. We hebben twee stops ingepland die een bezoek meer dan waard zijn. Laat u verrassen en beantwoord meteen de bijbehorende vragen.

Bij terugkomst zal Robert Jan Swinkels aan de hand van een film vertellen over de avonturen die hij samen met zijn neef beleeft heeft tijdens de Touareg Trail 2014. In hun knaloranje Eend hebben ze ruim 10.000 km van Brussel naar Benin gereden. Een waanzinnig avontuur.

Datum voor in de agenda: Zaterdag 17 oktober 2015

Aanvang: 11.00 uur, huiswaarts circa 16.30 uur

Start en finish: Chateaux Deux Chevaux, Achterstraat 38, 4153 AR BEESD

Kosten: 25.00 euro per equipe

Aanmelden: info@citroen-klassiekers.nl